Vakantiehuizen in:


Zoeken: 1 of meerdere wensen aanvinken

Regio:
Maximaal Personen:
Huisdieren:
Sauna:
Slaapkamers:
Badkamers:
Accommodatie:
Internet:
Zwembad:
Aan Zee:
 

Vakantiehuizen in Nederland
Vakantiehuizen
Luxe 4 persoons vakantiehuis gelegen op prachtig... - Vanaf € 383.60 - Limburg - Brunssum - 4 persoons

Dit chalet, geschikt voor vier personen, heeft een woonkamer met eethoek en zithoek voorzien van een televisie. Kokkerellen doet u in de volledig uitgeruste keuken inclusief kookgelegenheid, filterkoffiezetapparaat, waterkoker, koelkast, magnetron en vaatwasser. Er zijn twee slaapkamers waarvan een met twee eenpersoonsbedden en een met een tweepersoonsbed. De badkamer is ingericht met douche en toilet. Buiten is er een gemeubileerd terras en eigen parkeergelegenheid.


Luxe 6 persoons vakantiehuis gelegen op prachtig... - Vanaf € 592.60 - Limburg - Brunssum - 6 persoons

Leuk chalet met woonkamer met eethoek en zithoek voorzien van televisie. Kokkerellen doet u in de volledig uitgeruste keuken inclusief kookgelegenheid, filterkoffiezetapparaat en vaatwasser. Er zijn drie slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden of een stapelbed. De badkamer is ingericht met douche en toilet. Buiten is er een tuin met terras voorzienvan meubilair en parasol. Ook is er een eigen parkeerplaats direct bij het chalet aanwezig.


Knus 4 persoons vakantiehuis gelegen op prachtig... - Vanaf € 477.20 - Limburg - Brunssum - 4 persoons

Dit chalet is geschikt voor vier personen en beschikt over een woonkamer met eethoek en zithoek voorzien van een televisie. Kokkerellen doet u in de volledig uitgeruste keuken inclusief kookgelegenheid, filterkoffiezetapparaat, waterkoker, koelkast en magnetron. Er zijn twee slaapkamers, een met twee eenpersoonsbedden en een slaapkamer met stapelbed. De badkamer is ingericht met douche en toilet. Buiten is er een tuin met gemeubileerd terras. Ook is er direct bij het chalet ruimte voor het...


Luxe 8 persoons vakantiehuis gelegen op prachtig... - Vanaf € 769.90 - Limburg - Brunssum - 8 persoons

Deze luxe villa is geschikt voor tien perosnen. In de gezellige ingerichte woonkamer vind u de eethoek en zithoek met televisie. De open keuken beschikt over onder andere een kookgelegenheid, vaatwasser, koelkast, filterkoffiezetapparaat en magnetron.Er zijn in totaal vier slaapkamers. Op de begane grond bevindt zich een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, een badkamer met douche en badmeubel en een separaat toilet. De andere drie slaapkamers met twee eenpersoonsbedden en een tweede badkamer...


Luxe 4 persoons vakantiehuis gelegen op prachtig... - Vanaf € 568.40 - Limburg - Brunssum - 4 persoons

Leuke bungalow met woonkamer met eethoek en zithoek voorzien van een televisie. Kokkerellen doet u in de volledig uitgeruste keuken inclusief filterkoffiezetapparaat en vaatwasser. Er zijn twee slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden of een stapelbed. De badkamer is ingericht met douche en toilet. Buiten is er een tuin met terras met tuinmeubilair en parasol. Tot slot is er parkeergelegenheid voor een auto direct bij de bungalow.


Luxe 4 persoons vakantiehuis gelegen op prachtig... - Vanaf € 548.60 - Limburg - Brunssum - 4 persoons

Dit leuke chalet voor vier personen heeft een woonkamer met eet- en zithoek met telvisie. Kokkerellen doet u in de volledig uitgeruste keuken inclusief filterkoffiezetapparaat en vaatwasser. Er zijn twee slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden of een stapelbed. De badkamer is ingericht met douche, wastafel en toilet. Het chalet heeft een tuin met terras met tuinmeubiliair. Daarnaast is er een eigen parkeerplaats direct bij het chalet.


Luxe 6 persoons vakantiehuis gelegen op prachtig... - Vanaf € 612.60 - Limburg - Brunssum - 6 persoons

Dit chalet voor zes personen heeft een ruime woonkamer met eethoek en zithoek voorzien van televisie. Kokkerellen doet u in de volledig uitgeruste keuken inclusief filterkoffiezetapparaat en vaatwasser. Er zijn drie slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden soms een stapelbed. De badkamer is ingericht met douche, wastafel en toilet. Buiten vindt u de tuin met terras en meubilair. Ook is er een parkeergelegenheid voor een auto direct bij het vakantiehuis gelegen.