Vakantiehuizen in:


Zoeken: 1 of meerdere wensen aanvinken

Regio:
Maximaal Personen:
Huisdieren:
Sauna:
Slaapkamers:
Badkamers:
Accommodatie:
Internet:
Zwembad:
Aan Zee:
 

Vakantiehuizen in Nederland
Vakantiehuizen
Luxe 6 persoons vakantiehuis op een vakantiepark aan de Maas - Vanaf € 682.76 - Gelderland - Kerkdriel - 6 persoons

Modern ingerichte woonkamer met een eethoek en een zithoek voorzien van TV. De open keuken heeft onder andere een vaatwasser, koffiezetapparaat, combimagnetron, koelkast met vriesvakje, vierpits kookstel ( gas of inductie) en een waterkoker. Er zijn drie slaapkamers, twee met twee éénpersoons boxspringbedden en één slaapkamer met een stapelbed. De badkamer met een douchecabine, toilet en wastafel. Rondom het vakantiehuis is er een heerlijke tuin met een terras voorzien van tuinmeubilair.


Luxe 4 persoons vakantiehuis op een vakantiepark aan de Maas - Vanaf € 483.56 - Gelderland - Kerkdriel - 4 persoons

Modern ingerichte woonkamer met een eethoek en een zithoek voorzien van TV. De open keuken heeft onder andere een vaatwasser, koffiezetapparaat, combimagnetron, koelkast met vriesvakje, vierpits kookstel ( gas of inductie) en een waterkoker. Er zijn twee slaapkamers, twee met twee éénpersoons boxspringbedden. De badkamer met een douchecabine, toilet en wastafel. Rondom het vakantiehuis is er een heerlijke tuin met een terras voorzien van tuinmeubilair.


Luxe 4 persoons chalet op een vakantiepark aan de Maas - Vanaf € 368.36 - Gelderland - Kerkdriel - 4 persoons

Modern ingerichte woonkamer met een eethoek en een zithoek voorzien van TV. De open keuken heeft onder andere een vaatwasser, koffiezetapparaat, combimagnetron, koelkast met vriesvakje, vierpits kookstel ( gas of inductie) en een waterkoker. Er zijn twee slaapkamers, twee met twee éénpersoons boxspringbedden. De badkamer met een douchecabine, toilet en wastafel. Rondom het chalet is er een heerlijke tuin met een terras voorzien van tuinmeubilair.


Luxe 6 persoons vakantiehuis op een vakantiepark aan de Maas - Vanaf € 673.16 - Gelderland - Kerkdriel - 6 persoons

Modern ingerichte woonkamer met een eethoek en een zithoek voorzien van TV. De open keuken heeft onder andere een vaatwasser, koffiezetapparaat, combimagnetron, koelkast met vriesvakje, vierpits kookstel ( gas of inductie) en een waterkoker. Er zijn drie slaapkamers met elk twee éénpersoons boxspringbedden. De badkamer heeft een douchecabine, toilet en wastafel. Er is ook een apart toilet in de woning. Rondom het vakantiehuis is er een heerlijke tuin met een terras voorzien van tuinmeubilair.


Luxe 4 persoons chalet op een vakantiepark aan de Maas - Vanaf € 548.44 - Gelderland - Kerkdriel - 4 persoons

Modern ingerichte woonkamer met een eethoek en een zithoek voorzien van TV. De open keuken heeft onder andere een vaatwasser, koffiezetapparaat, combimagnetron, koelkast met vriesvakje, vierpits kookstel ( gas of inductie) en een waterkoker. Er zijn twee slaapkamers, twee met twee éénpersoons boxspringbedden. De badkamer met een douchecabine, toilet en wastafel. Rondom het chalet is er een heerlijke tuin met een terras voorzien van tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor één auto.


1 |