Vakantiehuizen in:


Zoeken: 1 of meerdere wensen aanvinken

Regio:
Maximaal Personen:
Huisdieren:
Sauna:
Slaapkamers:
Badkamers:
Accommodatie:
Internet:
Zwembad:
Aan Zee:
 

Vakantiehuizen in Nederland
Vakantiehuizen
Gezellige 4 pers. vakantiehuis op Vakantiepark Mölke, een... - Vanaf € 426.40 - Overijssel - Zuna - 4 persoons

Deze knusse bungalette is geschikt voor vier personen en van alle comfort voorzien. De gezellige woonkamer is voorzien van een LCD met CAI. De keuken is compleet ingericht met een magnetron, koelkast, filter koffiezetapparaat en een vier-pits gasfornuis. De ouderslaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed. De andere slaapkamer is voorzien van twee eenpersoonsbedden. In de badkamer vindt u een toilet, douche en een wastafel. De bungalette wordt verwarmd door middel van centrale verwarming....


Vier persoons Glamplodge op Vakantiepark Mölke | Een... - Vanaf € 325.05 - Overijssel - Zuna - 4 persoons

Deze knusse Glamplodge is geschikt voor vier personen en van alle comfort voorzien. De gezellige woonkamer is voorzien van een LCD met CAI en slaapbank. De open keuken is voorzien van een koelkast, filter koffiezetapparaat en een vier-pits gasfornuis. De ouderslaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed. In de badkamer vindt u een toilet, douche en een wastafel. De lodge wordt verwarmd door middel van een sfeerhaard. Het terras is voorzien van tuinmeubilair. U kunt uw auto naast de...


Gezellige 4 pers. tiny house op Vakantiepark Mölke, een... - Vanaf € 340.45 - Overijssel - Zuna - 4 persoons

Wonen, koken en slapen in één vertrek! Zithoek met TV. Keuken met fornuis, koelkast en filter koffiezetapparaat. Slaap in het twee-persoonsbed of lekker knus in het stapelbed. De Tiny House is voorzien van een douche, toilet en wastafel.


Luxe 2 persoons wellness vakantiehuis op Vakantiepark Mölke - Vanaf € 384.20 - Overijssel - Zuna - 2 persoons

De gezellige woonkamer is voorzien van een LCD met CAI. De keuken is compleet ingericht met een combimagnetron, vaatwasser, koelkast, Nespresso koffiezetapparaat en een vier-pits gasfornuis. De slaapkamer is voorzien van een tweepersoons boxspringcombinatie. In de badkamer vindt u een toilet, ligbad, douche en een wastafel e .een prive sauna. De veranda is voorzien van tuinmeubilair. U kunt uw auto naast de vakantiehuis parkeren.


Mooi 6 persoons bungalette in Salland op Vakantiepark Mölke - Vanaf € 401.56 - Overijssel - Zuna - 6 persoons

De woonkamer is voorzien van een LCD met CAI. De keuken is compleet ingericht met een combimagnetron, koelkast, filter koffiezetapparaat en een vier-pits gasfornuis. Er zijn drie slaapkamers. De ouderslaapkamer heeft een tweepersoonsbed. De tweede andere slaapkamers hebben elk twee éénpersoonsbedden. In de badkamer vindt u een toilet, douche en een wastafel. Het terras is voorzien van tuinmeubilair. U kunt uw auto naast uw vakantieverblijf parkeren.


Gezellige 4 persoons chalet in Salland op Vakantiepark... - Vanaf € 297.34 - Overijssel - Zuna - 4 persoons

De woonkamer is voorzien van een LCD met CAI. De keuken is compleet ingericht met een magnetron, koelkast, filter koffiezetapparaat, waterkoker en een vier-pits gasfornuis. De ouderslaapkamer heeft een tweepersoonsbed. De andere slaapkamer heeft twee éénpersoonsbedden. In de badkamer vindt u een toilet, douche en een wastafel. Het terras is voorzien van tuinmeubilair. U kunt uw auto naast de vakantiewoning parkeren.


Gezellig 4 persoons vakantiehuis op Vakantiepark Mölke in... - Vanaf € 481.60 - Overijssel - Zuna - 4 persoons

De gezellige woonkamer heeft een eethoek en een zithoek voorzien van een Smart-TV. De keuken is compleet ingericht met een combi-magnetron, vaatwasser, koelkast, Nespresso koffiezetapparaat, waterkoker en een vier-pits gasfornuis. Er zijn twee slaapkamers, één met twee éénpersoonsbedden en één met een tweepersoonsbed. In de badkamer vindt u een toilet, douche en een wastafel. Het terras is voorzien van tuinmeubilair. U kunt uw auto naast het vakantiehuis parkeren.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Volgende >>